Bizonytalan a kezeléssel kapcsolatban?

Nézze meg a kérdéseket és válaszokat, hátha köztük van az Ön kérdése is!

Ha pedig itt nem kapott választ, kattintson a Kapcsolat menüpontra és vegye fel velem a kapcsolatot – szívesen segítek!

Mennyibe kerül a kezelés?

A kezelés ára 20.000Ft alkalmanként.

Sürgősségi ellátás 25.000Ft (Melyre hétköznap, munkanapokon, délelőtt 10:30-kor van lehetőség.)  

Mennyi ideig tart egy kezelés?

Maga a kezelés körülbelül 15-20 percet vesz igénybe., és 3 lépésből áll.

Az első lépés, hogy megkeresem azokat az idegeket, amelyek a fájdalmat, feszülést vagy zsibbadást okozhatják. Második lépésként az érintett idegeket felszabadítom a nyomás alól. Amennyiben az érintett idegek az őt körülvevő izmokat befeszítették, akkor ott elindítom egy kis masszázzsal az izom ellazulását. A kezelés hatására megindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai, és a valódi felépülés igazából az ezt követő egy hétben történik.

Ám mielőtt hazaengedném Önt, még egy visszaellenőrzéssel zárom a kezelést, hogy biztos lehessek benne: sikeres volt az érintett idegek felszabadítása.

Ez csontkovácsolás?

Nem!

Sokan félnek a csontkovácsolással járó fájdalomtól. Lehet, hogy hallottak már az Érmelléki Attila féle Érmelléki módszer -ről, de tartanak tőle. A gerincmasszázs során nincs oka aggódni: semmilyen kellemetlenséggel nem jár, mivel ez a gerincmasszázs és a manuálterápia egy kellemes elegye. Itt célzottan az érintett idegeket kezelem, fájdalommentes és non-invazív módon nyújtok megoldást a különböző húzódásokra, feszülésekre, fájdalmakra és idegbecsípődésekre (például lumbágó). Egyes esetekben az érintett idegek felszabadítása után nem lazul el az általa beidegzett izom. Ilyenkor elkerülhetetlen az izom kilazítása. Ebben az esetben az izom fellazítása érzékeny, fájdalmas lehet. A módszer ismerős lehet azoknak, akik hallottak már a Siófokon rendelő Benkő Péter gerincspecialista tanár úrról, vagy Budapesten rendelő Prof.Dr. Do Thanh Kiem úrról.

Milyen ruhában érkezzünk a kezelésre?

Legyen kényelmes és laza, hiszen a kezelés során meg kell masszíroznom és át kell mozgatnom a test egyes részeit. Nem kell teljesen meztelenre vetkőzni, de a hölgyek esetében fontos, hogy a melltartó kikapcsolható legyen, mert csak így férek hozzá a gerinchez.

A kezelést csak tiszta, krémektől mentes bőrfelületen tudom elvégezni!

Mit kell tenni a kezelés után?

Ahhoz, hogy a szervezetben valóban elindulhassanak és megvalósulhassanak az öngyógyító folyamatok, a kezelés után ajánlott 10 perc séta (ha autóval érkezik, érdemes messzebb parkolni), illetve 2-3 napig kerülje a fizikailag megerőltető feladatokat.

Hány kezelésre van szükség a teljes gyógyuláshoz?

Ez a problémától, annak súlyosságától, az életkortól, és persze attól is függ, hogy mennyire tartja be az utasításokat. 

Enyhébb esetekben 1-2 kezelés is elég lehet, komolyabb problémáknál 3-4 kezelés szokott kelleni. Az igazi gyógyulás a kezelések után következik be, általában 4-7 napon belül kezd el javulni az állapot, egy hét múlva pedig akár teljesen panaszmentes is lehet.

Milyen gyakran kell ismételni a kezelést?

A kezelés után maximum 7 nap múlva érezhető a végeredmény.

Kezelések között  1-2 hét szünetet érdemes tartani, hogy a szervezet is elvégezhesse a rá eső feladatokat. Az igazi gyógyulás ugyanis nem a kezelés közben történik, hanem utána, amikor a kiszabadult idegek, ellazult izmok végre elkezdhetnek regenerálódni!

Kell-e ismételni a kezelést, ha panaszmentes vagyok?

A biztonság kedvéért, panaszmentesség esetén érdemes évente egyszer megismételni a kezelést, hogy megelőzzük a későbbi problémák kialakulását. Ha a panaszok az életvitel miatt alakultak ki (például ülőmunka, mozgáshiány, vagy pont a helytelenül végzett mozgás okozza), akkor mindenféleképpen szükség van az életmódváltásra is!

Kiknek tudok még segítséget nyújtani?

Azok is bátran jöhetnek akik a csontkovács módszertől tartanak. A csontkovácsolással ellentétben a gerincmasszázs nem jár fájdalommal.  És mivel a kezelés vége mindig visszaellenőrzéssel zárul, ezért mindketten biztosak lehetünk, hogy a kezelés hatásos volt.

Honnan várom a gyógyulni vágyókat?

Martonvásár Fejér megye szélén, Pest megye határvonalán található. Emiatt közel van Székesfehérvár, valamint Budapest is. Budapest és Székesfehérvár is csak 20 percre található.

A kezelés hatása

 A kezelés lehetővé teszi testünk hatékony regenerálódását, azaz újraképződését. Az izomrostok idegi ellátottsága, azok beidegezése kihat szerveinkre is. Ha az izomrendszerünk egészséges, akkor testünk többi része a szervek egészségi állapota is harmonikusan működik. Minden esetnél tapasztalható, hogy az egyén izomzatához tartozó problémája voltaképpen valamilyen szervi alul- vagy túlműködést rejt magában. A szervi megbetegedés pedig később valamilyen pszichés, mentális és gondolati, érzelmi megrekedtséget is okozhat.

Sokan nem gondolnák, de az izomrostokban és azok idegpályáiban képes lerakódni a fizikai, mentális és érzelmi méreg, amelyek feszültséget okozva képes elzáródásokat, blokkokat okozni testünk energetikájában. Ennek következtében testünk energiaegyensúlya elveszíti stabilitását, aminek hatására betegségek keletkeznek, vagy immunrendszerünk védekező mechanizmusa felborul.

A masszázs segítségével rásegítünk a vér- és nyirokkeringés tisztító folyamataira is, azáltal, hogy dörzsölő és nyomó fogásokkal vérbőséget hozunk létre a testfelületen. Ilyen esetben azonnal érezhető, amint a salakanyag megindul a szervezetben. Gyakran a kezelések alatt bedugul az orr, kissé levertté válunk, didergünk, ettől nem kell megijedni, szervezetünk azt jelzi, hogy az ujjá-építési folyamat elkezdődött. Egyébként mindez csak pillanatnyi ideig tart, amíg a szervezet megszabadul a lerakódásoktól.

A kezelések segítségével megelőzhetjük a reumás vagy meszesedéssel járó megbetegedéseket. Azonban minden esetben egyedi kezelésmódot szoktam alkalmazni pácienseimen.

Az orvosok a fájdalmak csökkentésére legtöbb esetben gyógyszeres kezelést javasolnak. A gyógyszerek legtöbbször csak a tünetet enyhítik. A célzott gerincmasszázs viszont az okokat szűnteti meg.

Ez egy fájdalommentes módszer, amely már az első alkalom után enyhíti a feszültséget és fájdalmakat. 

Kedves Vendégem!

 

Időpont foglaláshoz kérem hívja a 0670-373-4700 telefonszámot.

A kezelések alatt nem tudom felvenni a telefont, de amint tudom visszahívom.

Kérem, szíveskedjék figyelembe venni, hogy a kezelést a foglalt időpont előtt 24 órával tudja lemondani vagy módosítani. 24 órán belüli lemondás esetén a kezelés díjának 50%-át felszámolom Önnek, tekintettel arra, hogy ilyen rövid idő alatt már nem tudom a felszabadult helyet más vendégemnek átadni. A nem lemondott időpont elvégzett kezelésnek minősül, következő időpont kérése csak a nem lemondott alkalom kifizetése után lehetséges.

 

Szíves megértését ezúton is köszönöm!