1. A mozgásszervi problémák nagy része a különféle hétköznapi vagy sport TÚLTERHELÉSEK következtében alakul ki (pl. futók esetében térd/boka/sarok, irodai munkát végzők körében nyak/derék/kéz stb.)!

 

2. A túlterhelések miatt kialakuló krónikus betegségeket NEM LEHET GYÓGYSZERREL MEGGYÓGYÍTANI!

 

3. A gyógyszerek a fájdalom és/vagy a gyulladás tüneteinek csökkentésére/elnyomására szolgálnak, A KIVÁLTÓ OKOT, a krónikus túlterhelést nem szűntetik meg. A mélyben tehát tovább súlyosbodik a probléma!

 

4. Önmagában a MŰTÉT SEM NYÚJT MEGOLDÁST, ha a túlterhelés nem szűnik meg, a betegség igen hamar kiújul (a műtét ráadásul számos nemkívánatos mellékhatással is jár!)

 

5. A panaszok jó része modern szemléletű FIZIKOTERÁPIÁS PROGRAM segítségével néhány hét (súlyosabb esetekben néhány hónap) alatt MEGSZŰNTETHETŐ, vagy legalábbis jelentősen csökkenthető!

 

6. Ráadásul az eredmény is FENNTARTHATÓ, a kezelés során ugyanis a terapeuta megtanítja arra is, hogy előzze meg a kiújulást, azaz hogyan semlegesítse az elkerülhetetlen mindennapos káros terheléseket.

 

7. CSODASZEREK TEHÁT NEM LÉTEZNEK, tartós (és mellékhatás-mentes) eredményre csakis az aktív terápia vezethet!

 

8. Mit tehet, ha degeneratív mozgásszervi betegségben szenved? Választhatja a könnyedebbnek vélt utat és szenvedhet tovább, miközben rendíthetetlenül kutatja a NEMLÉTEZŐ CSODASZERT (csodagyógyszert/cipőt/talpbetétet/széket/párnát)!

 

9. Vagy felkereshet egy modern szemléletű, magát folyamatosan továbbképző, tapasztalt és elhivatott szakembert (gyógytornászt/mozgásterapeutát/rehabilitációs trénert) és SZEMÉLYRE SZABOTT, KOMPLEX segítséget kérhet.

 

10. Gratulálok, okosan döntött! De készüljön fel arra, hogy így vagy úgy, de ÖNNEK IS MEG KELL DOLGOZNIA az eredményért!

 

„Feövenyessi Krisztina”